Mitä opittavaa työelämällä olisi ammattiurheilulta?

Aiheesta keskustellaan LinkedInissä

Kommenttini

Opittavaa on paljon kuten kirjoituksesta selviää – mutta sovellettuna ja selkeytettynä työelämän tilanteisiin. Lisäksi voisi mainita esimerkiksi kurinalaisuuden, tavoitteellisuuden, suorittamiskapasiteetin arvioimisen ja todellisen joukkuepelin. Jos urheilusta kopioidaan malleja sellaisenaan, menee usein pieleen.

Monen urheilijan tavoitteena on mm. voittaminen, julkisuus, arvostus ja suuret rahapalkinnot, jolloin hän sietää monenlaista johtamista – jopa huutamista. Samanlaista intohimoa löytyy työelämässäkin, mutta ei kaikkien alojen arkipäivän tehtävistä.

Otin kantaa johtamiseen urheilussa:

POMOT URHEILUN KESKIÖSSÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *