Lukijan palaute

Olen kokenut ainutkertaisen ja elämäni pysäyttävimmän lukukokemuksen kirjan tekstisi parissa. Sen puhuttelevuus sekä kauneus on jotain ennen kokematonta. Olet tekstissäsi tavattoman rohkea ja oikeamielinen, sekä annat lukijalle erityisen paljon pohdinnan aihetta niin henkilökohtaisella kuin koko maailmankaikkeudenkin tasolla tarkasteltuna. Kirjan avulla olen illat saanut keskittyä omaan sisimpääni sekä maailmankatsomukseeni, kirjasi toimiessa oppaanani. 

Olen aina ollut erityisen nopea lukemaan. Siksi onkin hämmentävää miten hitaasti luen ja jopa useaan kertaan aiempiin kappaleisiin palaten. Havaitsen jääväni miettimään lauseita hyvinkin pitkäksi aikaa. Jotkin niistä vievät ajatukseni omaan menneeseeni. Kirjasi ei näin ollen toimikaan lukijalle pelkästään uusien näkökulmien luojana, vaan myös menneisyyden porttien avaajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *