Kirjat

e-Kirjat

Isän Suru -kirja
CAMPWIRE MEDIAPINTA
 MEDIAPINTA
CAMPWIRE CAMPWIRE

                    Sisällysluettelot löytyvät ELISA KIRJAN esikatselusta
Katso video tiimityöskentelystä
Katso video neuvottelutaidoista

 

Painetut kirjat

 
EN USKO SATTUMIIN

Kirja käsittee viittä merkittävää teemaa: johtaminen ja vallankäyttö luovat ihmisten ja maapallon tulevaisuuden, fyysinen ja henkinen ovat samaa kokonaisuutta, kirkon uusi rooli, Suomi edelläkävijäksi, käytännön keinoja itsensä kehittämiseksi ja mielen taspainon saavuttamiseksi. 
Lisätietoa kirjasta…
Hinta 29,50 € (suositushinta kirjakaupoissa), tilaus osoitteesta spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 6 €

E-kirjan hinta 18,50 € Campwirestä.

   
 
KUOLEMAN KOHTAAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ
Kirja kertoo kahdeksan vuoden matkasta, joka vapautti tuskasta, jonka 20 v tyttären menettäminen oman käden kautta synnytti. Kirja tarkastelee rehellisesti uskomuksia ja erilaisia selviämisen keinoja, joiden avulla läheinen ja ammattiauttaja saa uusia näkökulmia kuolemaan ja tietoa käytännön keinoista, joilla voi auttaa itseään ja surevaa ihmistä. Kuoleman kohtaamisen linkittyvää konkrettista kirjallisuutta on vähän. Omakohtainen kokemus tekee kirjasta syvällisemmän kuin teoriatason oppaat.
Lisätietoa kirjasta...
Hinta 19 €, tilaus osoitteesta spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 6 €
   E-kirjan hinta 9,50 €, tilaus Mediapinnan sivuilta.
 
Isän Suru -kirja ISÄN SURU
”Saatan ravistella mielipiteilläni yleisiä käsityksiä ja perinteisiä uskomuksia kuolemasta. En tee sitä osoittaakseni olevani oikeassa, vaan jotta kuolemaa ja sen kohtaamista uskalletaan käsitellä rohkeammin ja avoimemmin.” Huonoin vaihtoehto on lukita tuska sydämeensä  ja vain jatkaa elämää. Suru syö silloin ihmisitä sisältä päin ja aidon elämänilon löytäminen voi olla mahdotonta.
Lisätietoa kirjasta…
Hinta 24 €, tilaus osoitteeseen spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 6 €
   E-kirjan hinta 9,00 €, tilaus Mediapinnan sivuilta.
 
 
Tulokseen tiimityöllä TULOKSEEN TIIMITYÖLLÄ

Filosofian tohtori ja aivotutkija Pekka Korkalan (†) palaute: ”Tiimikirjasi on todellinen helmi nousten selvästi omaan näkyvyyteensä alan hyvin kirjavan tarjonnan joukosta. Se on arvokas teos.”

Lisätietoa kirjasta.

Hinta 15 €, tilaus osoitteeseen spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 6 €

   
 
 
Hyvä Kirje -kirja Karl-Magnus Spiik HYVÄ KIRJE

Miten saadaan sanoma perille? Viestinnän laadulla on merkitystä on välineenä sitten kirje, sähköposti, tekstiviesti tai muu. Kirja kertoo todellisten esimerkkien avulla kirjeiden käyttämisestä viestinnän välineenä. Se on myös kirja positiivisesta ajattelusta, positiivisen ja erityisesti korjaavan palautteen kannustavasta antamisesta. Nykypäivänä henkilökohtainen kirje toimii entistä paremmin, koska sellaisen saaminen on harvinaisuus.

Hinta 10 €, tilaus osoitteeseen spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 6 €