Johtamisen muuttuminen

Johtaminen on tuonut meidät tähän hetkeen. Näkyvä ja näkymätön johtajuus tulee myös ratkaisemaan ihmisten ja maapallon tulevaisuuden. Video esittelee perusasiat, jotka jokaisen on hyvä tietää johtajuudesta. Mitä läpinäkyvämmäksi johtaminen tulee sitä enemmän sitä ohjaa todelliset tarpeet ja terve järki. Johtaja ei pysty yksin tekemään tarvittavia muutoksia, mutta hän voi yksin estää ne.

KATSO ILMAINEN ALOITUSJAKSO mitä jokaisen pitäisi tietää johtamisesta työelämässä.

Osta verkkokurssi, hinta 185 €

Jos haluat tilata koulutuksen useammalle, lähetä yhteys- ja laskutustiedot sekä nimilistan tai vain kappalemäärän osoitteeseen [email protected]. Saat listan kuponkikoodeista, jotka jaat kyseisille henkilöille. TARJOUS: Jos tilaat kurssin yli 10:lle, saat sen erikoishintaan 85 € / henkilö.

Kurssi koostuu aloitusjaksosta ja neljästä 12-17 minuutin jaksosta, jotka voi katsoa silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Johtaminen ja johtajuus

Yllä oleva esittelyjakso on tarkoitettu kaikille ja kaikissa tehtävissä oleville sekä yksityisellä että julkisella puolella. Mitä johtajuus on, miksi sitä tarvitaan ja miten se toimii.

Muutosten johtamisen keinot

Tämä jakso on ensisijaisesti tarkoitettu niille, joiden vastuulla on toiminnan sopeuttaminen muuttuviin olosuhteisiin eli muutosten organisointi ja johtaminen. Jaksossa esitellään 14 käytännön keinoa miten henkilöstö saadaan mukaan muutosten toteuttamiseen.

Järjestys ja kaaos työelämässä

Tämä jakso on tarkoitettu kaikille. Jakso selkeyttää minkälaisessa maailmassa elämme nyt ja tulevaisuudessa. Mitä työelämä edellyttää jokaiselta riippumatta tehtävästä.

Johtamiskulttuurien uudistaminen

Tämä jakso on ensisijaisesti tarkoitettu hallituksille ja johtoryhmille, yritysten omistajille ja kuntien valtuutetuille. Jakso esittelee onnistuneiden ja epäonnistuneiden esimerkkien avulla miten yritysten, kuntien ja julkisten organisaatioiden johtamiskulttuureja on muutettu.

Katso palautteita