Verkkokurssit

KATSO TÄSTÄ ILMAINEN VIDEO (5 min) miten verkkokursseista saadaan paras mahdollinen hyöty.
Videon diat.

AJAN JA ENERGIAN HALLINTA

Ajan ja energian hallinta on yksi tärkeimmistä osaamisen alueista, kun tavoitteena on tehokas, joustava ja innostava työskentely sekä henkilökohtainen jaksaminen. Verkkokurssissa on lukuisia käytännön ideoita ja ratkaisuja. Lisäksi se selvittää miten voit työskennellä siten, että päivän päätteeksi olet tyytyväinen ja jopa innostunut? Samat perusideat toimivat myös kotona ja vapaa-ajalla.

IHMISTYYPIT KÄYTÄNNÖSSÄ

Ihminen on parhaimmillaan ja antaa parastaan, kun hän voi olla oma itsensä ja häntä kohdellaan sellaisena kuin hän on. Verkkokoulutuksessa opit todellista itse- ja ihmistuntemusta, josta on hyötyä kaikkialla työelämässä (johtamisessa, tiimityöskentelyssä, asiakaspalvelussa, myymisessä…); myös ystävien, sukulaisten ja tuntemattomien kanssa.

JOHTAMISEN MUUTTUMINEN

Mitä jokaisen on hyvä tietää johtamisen perusideoista ja muutostarpeista.  Johtajuuden ymmärtämisen tarvetta vahvistaa lisääntynyt läpinäkyvyys, jonka avulla tiedostetaan paremmin palasista koostuva kokonaisuus. Mitä yritys tai organisaatio on tekemässä. Minne se on matkalla. Mitkä ovat ihmisten roolit ja vaikutusmahdollisuudet. Läpinäkyvyys lisää sitoutumista ja tyydyttää myös ihmisten merkityksennälkää. Se kytkee koko henkilöstön paremmin mukaan toiminnan kehittämiseen ja tuloksen tekoon.

MIELEN VOIMA

Mielen voimassa on kyse tietoisesta positiivisesta ajattelusta. Se on keino elää hetkessä, olla onnellisempi pienistäkin asioista sekä voida ja nukkua paremmin ja paljon muuta. Verkkokoulutuksessa opit tietoista ajattelua käytännössä ja miten voit käyttää ja soveltaa sitä kaikissa tilanteissa.

RENTOUTUMINEN

Psykologinen pääoma -teorian mukaan ihmisellä on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Yksi tärkeimmistä keinosta on rentoutumisen avulla saavutettu henkinen tasapaino. Tuntematon filosofi: ”Elän koko loppuelämäni itseni kanssa, joten aion pitää huolta, että olen hyvässä ja innostavassa seurassa”. Lue blogi yksinäisyydesta